Hieronder vind je de procedure terug voor ontslagname bij de club op basis van het Decreet op het Statuut van de Niet-Betaalde Sportbeoefenaar vanaf 1 mei tot en met 31 mei.

UITZONDERLIJK tijdens de Corona Covid-19 maatregelen is dit mogelijk op 2 manieren:

Persmededeling

Foto's van vroeger en nu:

Scaldis nu

Meerdere Scaldis leden en sympathisanten werken in de zorg, bij de politie, bij de vuilophaaldienst, in supermarkten, ja zelfs bij de douane ... Allemaal zorgen zij er voor dat de wereld blijft draaien en onze zieken verzorgd worden.

Daarom vanwege de ganse club: Hartelijk dank! Natuurlijk ook voor alle niet Scaldianen die met dezelfde inzet voor ons zorgen.

Halloween Vrijdag 1 november'19

Affiche Halloween

>>> Schrijf hier in <<<

Clubkaart Scaldis

Van september’19 hopen wij klaar te zijn met het aanbieden van een CLUBKAART voor betalingen in onze kantine.

Spelende leden vanaf U16, krijgen deze kaart automatisch op hun eigen naam aangeboden. Al de andere leden en sympathisanten kunnen TIJDELIJK een clubkaart OP NAAM laten aanmaken. U dient dit echter wel aan te vragen via onderstaande link:

>>> Klik hier<<<

Scaldis 100 jaar countdown